Oosterse wijsheid

 

header
Nieuwsbrief december

Namasté,

Je hebt waarschijnlijk opgemerkt dat het aantal activiteiten in onze agenda voor de maanden november en december minder uitgebreid waren dan dat je van ons gewoon bent.

En dat is niet zonder reden: we zijn immers net terug van Nepal, waar ik 2 opleidingen heb gevolgd in het werken met klankschalen. Telkens genoot ik privé-les, waarbij ik intensief gevorderde technieken aangereikt kreeg door 2 fantastische mensen. Heel wat wijsheden en technieken werden gedeeld, met een bijzondere aandacht voor chakra’s en het energetisch lichaam. Maar ook relaxatie kreeg een voorname plaats tijdens beide ‘courses’.
Een super ervaring dat mijn leven heeft verrijkt en ongetwijfeld in een positieve richting heeft beïnvloed. Dankbaar voor de kennis, de wijsheid en de kracht die ik onderricht kreeg!

 

——————————————————————————————————-

Boventoon Brengt Bij

Weer eens temeer is gebleken dat de Oosterse, in dit geval de Tibetaanse wetenschap, een heel andere kijk heeft op het functioneren, en vooral het genezen van het menselijk lichaam.
Reeds voor ons vertrek naar Nepal wist ik dat een holistische kijk op een gezondheidsprobleem van groot belang is, alsook dat de energetische verbinding tussen alle organen en onderdelen in ons lichaam meer aandacht zou mogen krijgen. Jaren van verdieping in klankschaaltherapie heeft mij de mogelijkheid gegeven om mensen te helpen, met diverse klachten.

Desondanks stond ik toch versteld hoe met, voor mij, nieuwe technieken op subtiele manier het lichaam kan ‘bevraagd’ worden. Hoe, op een nog dieper niveau, kan gepeild worden naar de innerlijke mens. En hoe de non-verbale communicatie, in combinatie met de klank de therapeut op de hoogte brengt van de staat van ‘zijn’.

Alhoewel de techieken voor mij van meet af aan goed aanvoelden, wil ik mij komende weken verder verdiepen in deze Tibetaanse methode. Met oog om onze cliënten nog meer te kunnen helpen.

——————————————————————————————————-

Actie verwenbon
Boventoon zkt kerk of kapel, slpk, waspl, liv en gar niet vereist. Kkn en tuin mag, EPC nt belangrijk. Rustige ligging en betaalbaar noodz.

Geen idee welk cadeau te geven met de feestdagen? Met onze verwenbon kom je zeker origineel uit de hoek. Bij aankoop van een verwenbon van € 50,- krijg je er deze maand nog een cadeautje bij. December is niet voor niets cadeaumaand. 🙂
De gelukkige kan vrij kiezen uit ons mooie aanbod: een deugddoende Ayurvedische massage, een verwenning door klank en trilling, de aankoop van een klankschaal,…

——————————————————————————————————-

De Boventoon-filmpjes op Youtube hebben ondertussen al heel wat bezoekers gekregen.
Heb jij ze al allemaal gezien? http://www.youtube.com/channel/UCDAspSVVrBvR7tShWNEhzbQ

——————————————————————————————————-

Ook in deze nieuwsbrief zijn het aantal concerten eerder beperkt.
Maar in 2015 zullen we zeker onze schade inhalen. 🙂 Neem gerust al een kijkje op de agenda op onze site voor een overzicht van de komende maanden.

——————————————————————————————————-

Ook in deze nieuwsbrief blikken we eventjes vooruit naar de ligconcerten van komende maand, georganiseerd door Boventoon:

  • vr 12/12 om 20u: ligconcert met klankschalen, OC De Schaperye, Steenovenstraat 86 te 8400 Oostende
  • di 16/12 om 20u: ligconcert met klankschalen, De Stille Meers, Sluisvaartstraat 19 te 8430 Middelkerke
  • wo 17/12 om 19u en 20u: aqua-vibratonisch klankbad met relaxatie en mogelijkheid tot sauna,
    Marie-Jeanne Destrooper, Ieperse Steenweg 85 te 8630 Veurne
  • vr 19/12 om 19u30: ligconcert met klankschalen, Boventoon, Bulskampstraat 120 te 8630 Bulskamp

Om de rust en de kwaliteit bij onze groepsactiviteiten te garanderen, beperken wij steeds het aantal deelnemers.
Gelieve dus tijdig te reserveren. Graag ook je eigen ligmatje, een fleece-dekentje en eventueel een kussentje voorzien.

De ganse kalender met onze komende activiteiten vind je hier.

Wij wensen jou en al je dierbaren hartverwarmende en gezellige kerstdagen.
En voor 2015 wensen we jullie allen veel geluk toe, een goeie gezondheid, alsook harmonie en innerlijke rust,

Veerle & Andy

 

voet

</span></strong>

Tags: No tags

Comments are closed.