WORKSHOPS

NaGeBa is de organisator van onze groepsactiviteiten

NaGeBa is niet alleen gekend voor de organisatie van de jaarlijkse NaGeBa-beurs. NaGeBa staat voor veel meer: mensen verbinden met elkaar, met de natuur en vooral, met zichzelf… dat is haar missie.

Zo vallen alle groepsactiviteiten, waaronder ook de vele ligconcerten, workshops en yoga dat Andy geeft onder de organisatie van NaGeBa.

De zaal en de tuin van Boventoon fungeren als thuishaven voor heel wat activiteiten die NaGeBa organiseert.

 

A teacher takes a hand, opens a mind & touches a heart

Andy is lesgever in hart en nieren, omdat hij ervan houdt om zijn passie te delen met anderen. Met een heel open mind leert hij je niet alleen wat hij zelf ooit gedoceerd kreeg. Hij deelt ook graag zijn jarenlange ervaring met heel veel praktische tips. 
Hij geeft niet alleen les in zijn eigen centrum, maar ook bij Syntra, Escala en Howest (gastdocent).

Muziek als
universele taal

Na klankopleidingen te hebben genoten in België, Nederland, Groot-Brittanië en Nepal geeft hij ondertussen al jaren workshops in het werken met klankschalen en gongs. 
Hij kreeg al deelnemers over de vloer van diverse nationaliteiten. De deelnemers zijn hebben een zeer diverse achtergrond: huisvrouwen, masseurs, meditatie beoefenaars, ergotherapeuten, muziektherapeuten, yogadocenten, psychotherapeuten, psychologen, sexuologen, leerkrachten,… managers,… you name it.

Ontspanning op verschillende manieren

Naast de vele klankworkshops, gaan er ook veel workshops door met verschillende thema’s. Als relaxatietherapeut is ‘bewust’ leven een belangrijk punt geworden in Andy’s leven. Hij behandelt regelmatig onderwerpen zoals ontspanning, ademhaling, bewust ‘zijn’, yoga, meditatie doorheen het jaar. Altijd praktijkgericht workshops, waarbij je het aangeleerde onmiddellijk in je dagelijkse leven kan toepassen.

Klein maar fijn

De slogan is en blijft ‘Boventoon, waar kwali-tijd en rust centraal staan’. Wij verkiezen kwaliteit boven kwantiteit. We werken steeds met kleine groepjes in een beschermde omgeving. Steeds met oog voor kwaliteit op gebied van onderwijs, ondersteuning, logistiek en materiaal. Een professionele aanpak in een gemoedelijke, open en huiselijke sfeer… daarvoor is Boventoon tot ver gekend.

Interessant om weten:

  • Naast les geven in zijn eigen relaxatiecentrum Boventoon in Torhout, geeft Andy ook les bij Syntra Brugge, Syntra Kortrijk, Escala Gent én gastdocent bij Howest, 
  • Andy genoot opleiding in binnen- en buitenland waaronder Nederland, het Verenigd Koninkrijk en Nepal.
  • Jaarlijks geeft hij een 200-tal concerten in eigen land en in het buitenland.

Workshop 'Werken met klankschalen - module 2'

Ook gefascineerd door de wereld van klank en trilling? Wil je je opgedane kennis tijdens module 1 verder uitbreiden? Dan kan deze 3-daagse workshop je zeker bekoren.

Workshop 'Werken met klankschalen - module 3'

Verder verdiepen in meer gevorderde technieken, een klankbad geven,... Andy Vanbeveren deelt graag zijn kennis en ervaring.

Workshop 'Werken met klankschalen in de zorg'

Deze opleiding is specifiek gericht op de zorg, met aangepaste technieken voor patiënten en bewoners.

Privé opleiding 'Werken met klankschalen'

Je kiest liever voor privé-opleiding. Of... de data van de workshops in groepen passen niet voor je. Dan is dit wellicht de opleiding die je zoekt.

Workshop 'Tonguedrums'

Als multi-instrumentalist leert Andy je tonguedrums uit te kiezen, te combineren en vooral... te bespelen.

NIEUWS

Klanktherapie

Klank, vorm van energie

Muziek geeft energie. Denk maar aan het horen van een uptempo liedje, wat je een boost aan energie geeft. Het geeft je een gelukzalig gevoel, je

Lees meer »

Andy Vanbeveren is (gast)docent bij