DJ Boto loves Ecstatic Dance

DJ Boto groeit

Groeien en... bloeien

Midden in corona-tijd is DJ Boto gestart met het begeleiden van Ecstatic Dance events.

In 2020 waren de live activiteiten van korte duur. Het verbaast je wellicht niet dat de herhaalde verplichte sluitingen van overheidswege gezien de pandemie hier voor iets tussen zitten.
DJ Boto zag dit als opportuniteit en ging aan de slag met de vrij gekomen tijd.

DJ Boto live

DJ Boto heeft het niet voor online activiteiten.
Geef hem maar ’the real stuff’, ’the real life’, ’the real vibes’.

Afgelopen maanden stonden in teken van voorbereiding op de live events die er vroeg of laat terug zouden aankomen.En nu is het zover.

Eigen muziek

Aangekochte muziek ‘draaien’ als dj is leuk.
Maar wat nog veel leuker is, is eigen gecreëerde muziek. Ik hoor je al denken aan de vele live instrumenten die DJ Boto tijdens de Ecstatic Ethnic Dance gebruikt. Echter, nu hebben we het over totaal iets anders.

DJ Boto love

Eigen dance-music

Waar DJ Boto zich in verdiepte, en nog steeds in verdiept, is het maken van eigen dansmuziek.

Hiervoor gebruikt hij enerzijds zijn jarenlange muziekkennis vanuit de klanktherapie. En anderzijds nieuw aangeleerde vaardigheden hoe hij dit allemaal kan vertalen in de vele dj-toestellen, schuivers, druk- en draaiknopjes,…
Want geloof me, het zijn er heel wat.

 

Moedige dansers

Desondanks de mindere temperaturen en de vele dreigende wolken in de afgelopen maand, weerhield dit menig dansers niet om toch deel nemen aan de Ecstatic Dance in Torhout.

Niet alleen de muziek, maar vooral ook onze grote tuin, de rust van de natuur én het gebruik van Silent Disco headphones worden sterk geapprecieerd.

Beloning

De interactie, de toffe onderlinge sfeer en de vriendschap belonen we graag met een verrassing. Enerzijds onder de vorm van veel nieuwe muziek en anderzijds onder de vorm van…

2 Responses

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *