nageba

Durf dromen…

‘I’m a dreamer, but I’m not the only one.’
Wie kent de bekende lyrics van John Lennon niet.
Het liedje ‘Imagine’ dateert van 1971, maar is minstens nog even actueel als toen

De hoop uitspreken dat de wereld als eenheid leeft, volledig in vrede. Geen verdeeldheid door religie, landsgrenzen,… Kortom, het idee van een betere wereld, waar we leven met en voor elkaar. Volledig in een gezond evenwicht, in balans.

Deze tekst houdt me al heel lang bezig, het idee om mensen te verbinden draag ik al lang met me mee. Mensen verbinden met elkaar, maar ook met zichzelf. En, zonder te vergeten, met de natuur, de wereld, de aarde, het Universum.

Maar… een mens kan niet alles. En zeker niet alleen. Nee, want we leven met én voor elkaar. 2016 was het jaar waar de combinatie van de 6 letters NaGeBa voor het eerst het licht zag. Een afkorting dat al heel wat van de lading dekt: NAtuurlijk en GEzond in BAlans.

De zoektocht van velen naar de essentie van hun bestaan blijft groeien, mensen die willen evolueren in bewustzijn, de balans willen vinden tussen hart en hoofd. Dit alles inspireerde en de droom om een communityplatform op te richten waar mensen gestimuleerd worden in zelfontwikkeling, werd een feit.

Vandaag, nog geen 2 jaar later na de eerste NaGeBa-beurs zijn we gestart met NaGeBa vzw.
Veerle zal via die vzw mensen samen brengen. Niet alleen onder de vorm van een jaarlijkse beurs, maar door het organiseren van allerlei activiteiten. Workshops, lezingen, yoga, concerten, gezellig bij een zijn, je noemt het maar.

Plaats en ruimte creëren waar iedereen authentiek kan zijn, zich kan vormen. Op een ont-moetende manier in een gemoedelijke sfeer. NaGeBa vzw wil een brug bouwen tussen mensen, ongeacht hun afkomst, geloof, beperkingen, huidskleur of wat dan ook.

Het startsein is gegeven, de evolutie kan beginnen.

Ideeën en suggesties zijn steeds welkom op info@nageba.be.

Comments are closed.