BELEEF YOGA ANDERS, DIEPER, INTENSER

Tal van yoga-stijlen zorgen ervoor dat je terug in balans bent. De ene yoga is rustiger, de ander meer dynamisch.
Maar de essentie blijft dezelfde: je lichaam exploreren, je gezondheid bevorderen en je geest een weldoende rust bezorgen. 
Andy Vanbeveren heeft zich door de jaren heen verdiept om yoga-docenten en hun yogi’s bij te staan met klank.
Tijdens de gongyoga zorgt hij voor live muziek met een zeer grote diversiteit aan gongs, klankschalen en andere instrumenten.

Gongyoga

Je wekelijkse yogasessie opluisteren

Het maakt niet uit hoe groot je ruimte of je groep is. Misschien wil je eens een speciale yogasessie neerzetten om een jubileum te vieren, als extraatje bij een opendeurdag,… Of je wil je yogi’s bedanken met nieuwjaar voor de fijne yogatijd van het afgelopen jaar met een heuse sessie gongyoga. Samen kiezen we de klankbegeleiding en de instrumenten die het best bij jouw event passen.

Yogafestival

Het zou ook kunnen dat je als organisator van een yogafestival een originele act wil. Dat je een beleving wil meegeven met de bezoekers waar nog jaren over nagepraat wordt. Een moment waar heel wat gsm’s en fototoestellen worden bovengehaald, zodat BFF’s kunnen poseren voor een achtergrond vol majestueuze gongs. Een muur met een lengte van 10m en een hoogte van meer dan 2m met 17 glimmende gongs. Gongyoga… een specialiteit op zich die heel wat aandacht trekt.

Boventoon @ Kundalini Yoga Festival Nederland

Kundalini yoga en gongs

De gong is niet weg te denken uit de Kundalini yoga. Andy begeleide al heel wat Kundalini yoga teachers bij een gongyoga. Hij zorgde ook voor de klankbegeleiding op het Kundalini Yogafestival Nederland in december 2018.

Yogadocenten die ik door de jaren heen werden begeleid

Goedele Leyssen, An Block, Mounira Bazzi, Justine Bens, Kristien Marent, Isabelle Rappelet, Lucie Goossens, Eline Vanoutrive, Boban Krstic, Annelies Schotte, Sigrid Rondelez, Natalie Bonte… and many, many more…

Verschillende yogastijlen mogelijk

Of je nu een rustige of een eerder dynamische, fysieke yoga aanbiedt maakt niet uit. De verzameling instrumenten van Boventoon telt meer dan 130 instrumenten: gongs, klankschalen, tonguedrum’s, fluiten, didgeridoo’s, troms, chimes,… Meestal speelt Andy akoestisch, maar het kan ook versterkt. Alles is bespreekbaar. De mogelijkheden zijn oneindig:

  • yin yoga
  • restorative yoga
  • kundalini yoga
  • hatha yoga
  • aerial yoga
Boventoon @ Yogaland

ONTDEK ONS VOLLEDIG AANBOD

Bij deze vorm van therapie zijn we aangekomen bij de specialisatie van relaxatiecentrum Boventoon. Ik genoot diverse privé-opleidingen in binnen- en buitenland ivm het toepassen van klank en trilling.

Lees meer >>