NaGeBa-beurs

 


Het moest ervan komen, want ik speel al jaren met het idee. Een beurs in eigen streek rond natuurlijk welzijn, gezonde levensstijl, natuurlijke producten,…
Vorig jaar nam ik concreet actie: een voldoende grote zaal werd gezocht… het werd dienstencentrum De Zonnebloem in Veurne.
Een datum kiezen, liefst op een zondag: ons oog viel op 24 april 2016.
Een originele naam vinden die het thema van de beurs dekt: Natuurlijk en Gezond in Balans.
De NaGeBa-beurs werd geboren.

En dan een gepast logo vinden die weergeeft waarvoor de beurs staat. Een logo dat symbool staat voor de onlosmakelijke verbinding tussen mens en natuur. Verbonden en toch open, en vooral… in balans. Samen met Stella kwam dit mooie logo tot stand.

NaGeBaHet wordt een beurs waar gelijkgestemden elkaar ontmoeten. Een beurs waar ondernemers uit eigen streek hun diensten en/of producten voorstellen.

Een voor een ondernemers die bewust bezig zijn. Hetzij met gezonde voeding, hetzij met natuurlijke producten.Maar ook mensen uit de zorgverlening die het belangrijk vinden om oplossingen te zoeken in en bij jezelf.
Omdat we allen overtuigd dat je niet altijd naar de ‘grote’ stad moet om te vinden waar je op zoek naar bent.
Ook hier, in eigen streek zijn er heel wat mensen die ook iets moois te bieden hebben.

Vaak geraken deze mensen en hun aanbod niet voldoende bekend omdat ze geen budget hebben voor publiciteitscampagnes zoals we van grotere ondernemingen of winkelketens gewoon zijn.

Daarom deze beurs, waarbij we allen de handen in mekaar slaan. Samen sterk!
We geloven dat mondelinge reclame tot op vandaag nog steeds de meest oprechte en vooral de meest waardevolle publiciteit is die er bestaat.

Daarom durven we vragen om de aankondiging van deze beurs mee te helpen verspreiden.Maar, we gebruiken ook heel wat ondersteunende middelen, zoals een eigen NaGeBa-site en een NaGeBa-facebookpagina.
Deel gerust eens een facebook-status en toon met een ‘vind-ik-leuk’ dat je ons initiatief ondersteund.

Het zou ons heel veel plezier doen.Hou ons zeker in het oog, want we brengen wekelijks nieuwe informatie.

Tags: No tags

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *