Dit concept kun je op zijn minst een unieke beleving noemen.

 

Je letterlijk laten ‘meedrijven’ in een warme zwembad, volledig gewichtloos.
Comfortabel gedragen door floating hulpmiddelen geef je je volledig over aan de krachtige vibraties van de klankschalen.
Je wordt een met het water en de trilling rondom je heen.
Door de individuele benadering, keer op keer een unieke beleving voor al je zintuigen. Een ‘klankbad’ dus, in alle betekenissen van het woord.

 

 

Afhankelijk van locatie en moment, wordt er een voorafgaand aan het aqua-vibratonisch klankbad een concertje gegeven aan de rand van het zwembad. Je ligt dan in zwemkledij rustig op een ligmatje, lekker ingeduffeld onder een zacht badlaken of fleece-dekentje.
Het fraaie kader en de specifieke akoestiek dragen ongetwijfeld bij tot een unieke ervaring.
Andere keren wordt het concert vervangen door een bezoek aan de sauna ter plaatse. Meestal gebeurt dit dan na het aqua-vibratonisch klankbad.
De optie wordt steeds aangegeven in onze agenda, bij publicatie van deze activiteit.

 

 

 

Boventoon

 

Effectieve tijd sessie: ruim 1u

Totale duurtijd: 2u

Kostprijs: € 15,-

Gelieve zelf een ligmatje en een grote badhanddoek of fleece-deken mee te brengen ingeval van het concert. En extra grote badhanddoek kan handig zijn als de sauna van toepassing is.

En… vergeet in beide gevallen uiteraard je zwemkledij niet.  😉

 

Boventooon

klankschaalconcert ontspanning in groep klankschaal klankschaalspecialist klankschalen zwembad klankbad ontspanning relaxatie ontspannend ligconcert met klankschalen klankbad klankreis akoestisch gongbad klankschaaltherapie klankschaalmassage Andy Vanbeveren Boventoon klankschaaltherapeut rustgevend stilteklankschaalconcert zwembad klankbad klankschaaltherapie ontspanning in groep relaxatie Vlaanderen Boventoon Andy Vanbeveren relaxatiecentrum Torhout