Enthousiasme ten top…

 

We barsten van enthousiasme… en dat is blijkbaar zichtbaar. De weinige mensen die we momenteel tegenkomen zeggen allemaal dat we stralen. Weinige mensen, inderdaad, want weg van de werf geraken we momenteel niet veel.

En toch worden we getest… dagelijks…
Getest hoe graag we onze droom wel willen neerzetten.
Want geen dag verloopt zonder bouwperikelen. Soms kleine fouten, soms zaken die je niet kan begrijpen. En op andere momenten fouten met grote gevolgen.

Wat ben ik blij dat ik kan terugvallen op heel wat relaxatie-achtergrond. Want ik kan mij best voorstellen dat dit niet evident moet zijn voor iemand die weinig kan relativeren.

Een korte opsomming van enkele zaken waarmee we werden geconfronteerd afgelopen weken:

  • de werfleider nam 2 dagen voor de start van onze bouw ontslag, van de ene op de andere dag
  • heel wat materiaal kwam te laat geleverd
  • verkeerde leveringen
  • de dakpanelen waren te lang
  • verkeerde hellingsspieën voor het dak werden geleverd
  • een raam brak op de werf
  • vlekken op een raam, deurkrukken aan 1 kant ontbreken, beschadigd schrijnwerk,…
  • je noemt het maar…

 

Wat er allemaal niet kan gebeuren… op 3 weken tijd.   😉
Eigenlijk zien we veel terug vanuit het ‘groter geheel’, het is een stuk weerspiegeling van de maatschappij. Een maatschappij waar communiceren niet altijd makkelijk is, waar vaak nonchalance te zien is, met momenten van non-professionaliteit en waar eerbied en respect soms afwezig zijn.

 

Maar gelukkig worden we ook omringd door mensen die leven voor hun werk. Door ouders die uit liefde voor hun kinderen overal helpen waar ze maar kunnen. En zoveel klanten die met ons meeleven via mail, berichtjes, enz.

 

Heb je zelf een moment in je leven waarin je het positieve niet meer ziet. Heb je moeite met het verwerken van enkele minder leuke gebeurtenissen? Zie je het even niet meer zitten?
Neem gerust eens contact met ons op en we laten je weer met volle teugen genieten van het leven. Want ik ben er zeker van dat je in de kortste keren heel anders leert kijken naar dat wat je op dit moment als obstakel ziet.

Als afsluitertje nemen we je graag mee in ons bouwavontuur.
Zeker nog niet volledig af, maar het geeft je wel al een beetje een idee waar we naar toe willen.

 

 

 

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *