klanktherapie

Verwondering

Deze week nog was er weer een cliënt zó verwonderd wat klank met een mens doet.
Haar woorden: ‘Ik heb mij al in jaren niet meer zo rustig gevoelt. Amaai, dat is lang geleden. Zo speciaal. Ik kan het niet uitleggen. Het is ook niet uit te leggen met woorden, je moet dat gewoon voelen’.


Een reactie die heel herkenbaar is, voor heel veel mensen. Tijdens een sessie klanktherapie word je echt ondergedompeld in klank: het start met de ruimte die vult met klank.
Sommigen voelen in het begin wat weerstand, anderen kunnen zich meteen overgeven aan de klanken. De klanken komen van overal, zonder teveel aanwezig te zijn. De klanken zijn zacht en liefdevol. De boventonen verstillen je gedachten en geleidelijk aan kom je in een gevoel van toelaten.
Je hebt het gevoel dat de klanken je ‘raken’, de ene klank subtiel, de andere ’to the point’. Je voelt de aanwezigheid van trilling: de ene persoon voelt het aan als een zachte aanraking, de ander als een warm dekentje van vibratie, nog iemand anders voelt een diepgaande trilling tot op celniveau.

Hoe je het ook beleeft: het gaat over voelen, het gaat over het persoonlijk ervaren. Een ervaring waar woorden vaak tekort schieten.
Dat is ook de reden waarom we elke sessie geheel persoonlijk op jouw ‘zijn’ afstemmen.
Vandaar ook onze visie om ruime tijd te nemen voor een behandeling. Tijd nemen om te luisteren, tijd nemen om te voelen. Maar vooral ook tijd om jou te laten voelen… in alle rust.
2u voor een sessie is voor ons heel normaal.

Boventoon… waar KWALI-TIJD en rust centraal staan.
Ontdek hier onze verschillende klanksessies, alsook de ruime tijd die we graag voor jou reserveren via deze link.

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *