Peaceful

 

Peaceful… dat is het eerste woord die me te binnen schiet als ik terugdenk aan afgelopen weekend.

Een heel warme sfeer, liefdevol. Yogaland is duidelijk een festival waar harmonie en verbinding samen gaan.

Veerle en ikzelf verbleven gedurende deze 3 dagen in de Yoga Church op het Domein Groenhove in Torhout. Een prachtige plek met een goeie akoestiek.
Onze bijdrage startte op vrijdagavond, waar we voor een overvolle kerk van belangstellenden van verschillende nationaliteiten een klankreis mochten brengen. Deelnemers, maar ook standhouders, vrijwilligers, yoga teachers,…
De sfeervolle belichting met warme kleuren zorgde ervoor dat het ‘podium’ met onze gongs mooi in de picture stonden. En zoals een ware soundjourney het wil, stonden er uiteraard ook heel wat instrumenten rondom opgesteld.

Boventoon @ Yogaland
Zaterdag en zondag begeleiden we tal van yoga sessies met heel wat bekende namen: An Block, Mounira Bazzi, Dirk De Smet en Goedele Leyssen. Telkens weer volle klassen vol enthousiaste yogi’s. Heel wat belangstelling ook van over onze landsgrenzen. Fijne ontmoetingen en veel, heel veel deugddoende warme ‘hugs’. En ja… ook enkele kippevelmomenten. Zaaaalig.

 

Boventoon @ Yogaland

 

Alleen maar gelukkige mensen. Dus… een echte aanrader om er de volgende editie ook zeker bij te zijn. Wij zullen alleszins terug van de partij zijn.  😉

 

Veerle en ikzelf willen in naam van Boventoon dan ook iedereen bedanken voor het fantastisch weekend dat we samen met jullie mochten beleven. Dankbaar voor alles!

Kon je er afgelopen weekend niet bij zijn?
Klik dan meteen op onderstaande foto voor onze film Boventoon @ Yogaland om de sfeer op te snuiven van onze bijdrage tijdens het yoga festival.

 

Boventoon @ Yogaland

 

 

Tags: No tags

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *