klanktherapie

Bij deze vorm van therapie zijn we aangekomen bij de specialisatie van relaxatiecentrum Boventoon.

Ik genoot diverse privé-opleidingen in binnen- en buitenland ivm het toepassen van klank en trilling. En ondertussen geef ik zelf heel wat opleidingen in Vlaanderen voor Syntra, Escala, Howest en uiteraard ons eigen relaxatiecentrum in Torhout.

De afgelopen 10 jaar paste ik de technieken toe bij heel wat mensen en verschillende  doelgroepen: kinderen, mensen met stress, burn-out, ouderen, mensen met dementie, mensen met psychische problemen, oncologische patiënten, fibromyalgie-patiënten, mensen met slaapproblemen, revaliderende patiënten, de palliatieve zorg, … mét positieve resultaten.

De gebruikte technieken zijn heel zacht en divers, de beleving intens en ontladend.
De mogelijkheden zijn enorm breed.
En telkens met mooie resultaten: diepe ontspanning, verlossing van emoties en/of pijn, opluchting,…

Ontdek de bijzondere kracht van klank, trilling en… stilte.

 

Wij bieden heel wat sessies aan onder diverse vormen:

 

Trefwoorden

Soorten therapieën

Nieuwsbrief

Klankschaalmassage

Klankschaalmassage

Binnen klankschaaltherapie bestaan er verschillende pijlers, waaronder een klankschaalmassage. Hier ligt de klemtoon op een direct contact van de schaal met het lichaam: klankschalen worden op en rond het lichaam geplaatst. Klik op de foto voor meer info. ​

Klankbad

Klankbad

Bij een klankbad ligt de nadruk voornamelijk op het gebruik van klankschalen rond het lichaam, en dus niet zozeer op de cliënt. Klik op de foto voor meer info.

Gongbad

Gongbad

Heb je eerder nood aan gronding en evenwicht, dan is een gongbad gegarandeerd iets voor jou. Klik op de foto voor meer info.

Privé opleiding klankschalen

Klankverwondering

Een pure verwennerij van klanktrilling… waarbij je op 5 verschillende manieren tot ontspannen wordt gebracht. Klik op de foto voor meer info.

Duo in resonantie

Duo in resonantie​

Een klankbeleving in al zijn facetten… voor twee. Klik op de foto voor meer info.

Klankschalen

Meer info over klankschalen

Misschien ben je na het lezen van deze pagina wel gefascineerd door klankschalen, klankschaalmassage of klanktherapie. Wil je graag wat meer informatie over dit fantastisch instrument? Klik dan zeker eens op de foto.